27 november 2018

Verhuur

De Beer Steigerbouw Beresterk in steigerwerk!

Bent u opzoek naar een professionele steiger? Wij verhuren een breed assortiment steigersystemen.

Traditionele steigers :  steigers worden nog vaak op traditionele wijze gebouwd. de flexibiliteit van de pijp koppeling steiger krijgt vaak de voorkeur  wij leveren zowel het traditionele kale pijp als tube-lock (TS) 

 Systeemsteigers: 

tevens leveren wij systeemsteigers. wij leveren layher allround en layher blitz steigers. De layher allround steiger is vrijwel net zo veelzijdig als een traditionele steiger. Met het gebruik van systeemsteigers kunnen tijd en kosten bespaard blijven. De layher blitz steiger word vaak gebruikt voor renovatie, zoals schilder,s en stuckadoor,s werkzaamheden. Ook worden systeemsteigers steeds vaker van een overkapping voorzien om onder ongunstige weersomstandigheden door te werken. Met systeem kappen is dit in korte tijd te realiseren. Over de kappen word krimpfolie geplaats.

De Beer Steigerbouw

is werkzaam op elk soort project waar steigermateriaal voor wordt gebruikt. Zo leveren wij ook rolsteigers, trappentorens en dakrand beveiliging.

Wij beschikken over gecerterficeerde. steigerbouwers die minimaal VCA en een steigerpas A bezitten. 

De Beer Steigerbouw monteerd en demonteerd uw steigerwerk snel, veilig en efficient. vanzelfsprekend nemen wij op onze werken de wettelijke veiligheidsnormen in acht.

Zakelijk of particulier? Bij De Beer Steigerbouw zijn de mogelijkheden onbeperkt !